Superstiții legate de bijuterii. Află ce accesorii trebuie să porţi dacă vrei să ai noroc

Bijuteriile au o încărcătură spirituală, vibrationala, uriaşă. Dacă ştim cum să le folosim putem atrage norocul de partea noastră. Unele bijuterii, însă, sunt purtătoare de ghinion, fapt pentru care trebuie să fim atenţi la o serie de particularităţi ale acestora, scrie teotrandafir.com.

1. Bijuteriile de argint
Încă din Epoca Medievală, argintului i s-au atribuit o serie de puteri fantastice. Se spune că un inel făcut din argintul unei monede luate de un cerşetor poate vindecă bolnavii de epilepsie. Bijuteriile şi monedele de argint îţi pot spune dacă te vei mărită. În Rusia, după Anul Nou, fetele de la sate pun bijuterii din argint sau monede în poiată, sub grăunte şi căpiţe de fan. Înăuntru este lăsat un cocoş care mănâncă toate grăuntele, iar prima moneda care iese la iveală este a fetei care se va mărită în acel an.

Se spune că dacă găseşti o bijuterie de aur, vei primi bani, iar dacă găseşti una de argint, vei avea o viaţă liniştită, dar nu foarte înstărită din punct de vedere financiar. De asemenea, nu e bine să porţi aur şi argint în acelaşi timp pentru că atragi ghinionul. Aurul şi argintul se resping. Legile karmice spun că nu le poţi avea pe toate în viaţă: argintul reprezintă lumea spirituală, liniştea sufletească, în timp ce aurul simbolizează lumea materială, luxul.

2. Bijuteriile cu cruce
Femeile care poartă cruciuliţe sunt ferite de rele şi dacă se roagă mult lui Dumnezeu vor avea în curând un copil. Bărbaţii, în schimb, vor avea spor la muncă şi vor putea obţine tot ce îşi doresc din punct de vedere material.

3. Bijuteriile cu steluţe
Steluţele aplicate pe accesorii (cercei, coliere, brăţări) reprezintă norocul. Persoanele care poartă steluţe primesc mai mult curaj să facă ce îşi doresc în îndeplinirea viselor.

4. Ce bijuterii nu ai voie să primeşti
Nu ai voie să primeşti bijuterii pe care sunt aplicate obiecte pare că număr. Refuză inelul de logodnă care are aplicat două flori sau două diamante. 2 este cifra morţii, cifra năpastei, iar mulţi mireni se despart după ce poartă un inel cu două diamante sau flori. La fel se întâmplă şi atunci când faci cadou flori unei persoane de ziua ei. Nu îi da niciodată 2, 4, 6 flori sau multipli de doi. Alege o floare sau acceptă un inel sau un colier cu o singură aplicaţie sau maximum 3 (3 este cifra trinităţii, cifra divină).

5. Nu face cadouri perle
Perlele simbolizează lacrimile. Persoanei căreia îi faci cadouri perle îi se vor nărui toate speranţele în viaţă, aşa că alege un alt cadou.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu