Supatra Susuphan, cea mai păroasă fata din lume s-a măritat. Cum arată alesul ei

Embed:

Cea mai păroasă fata din lume s-a măritat. Pentru soţul ei, Supatra Susuphan, în vârstă de 17 ani, a început să se radă pe întreg corpul. Tânăra din Thailanda a devenit cunoscută în întreaga lume, în 2010, după ce datorită părului ei a fost inclusă în Guinness Book.

Supatra a scris pe o reţea de socializare că este extrem de fericită că şi-a găsit jumătatea. Cei doi au postat poze împreună în care tânăra apare fără păr pe faţă.

Supatra suferă de sindromul Ambras, care cauzează creşterea excesivă a părului pe întreg corpul. În cadrul unui interviu dat în urmă cu şapte ani, ea declarat că s-a obişnuit cu faptul că este diferită de alţi oameni.

"Nu simt părut meu de pe corp. L-am avut întotdeauna", a spus Supatra Susuphan.

De mică, fata a fost umilită de alţi copii, dar pe parcursul anilor, ea s-a integrat în societate şi şi-a făcut o mulţime de prieteni.

"Când a mers prima dată la şcoală, copii o supărau şi îi spuneau că are faţă de maimuţă. Acum, însă asta nu se mai întâmplă. Ea are foarte mulţi prieteni la şcoală", a declarat Somphon Susuphan, mama fetei.

Tatăl fetei spune că pe parcursul anilor a încercat mai multe metode de a o ajuta pe fiica sa să scape de părul nedorit, dar toate eforturile au fost zadarnice.

"Medicii ne-au spus că singura metodă prin care ar putea scăpa de păr este să facă tratament cu laser. L-a încercat, dar după asta, Supatra avea ochii roşii, iar faţa îi erau umflată. Atunci, medicii au spus că vor să încerce această metodă când va mai creşte, dar noi am decis să căutăm alte tratamente", a declarat Sammrueng Susuphan, tatăl fetei.

La nivel mondial, până în prezent, au fost înregistraţi aproximativ 50 de oameni cu sindromul Ambras.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu