Șupac către președintele CCA: Numele dumneavostră de familie nu e Pocaznoi ci "Zakaznoi"

Embed:

Deputaţii audiază astăzi, 8 aprilie, în plenul Parlamentului, raportul de activitate a Consiliului Coordonator al Audiovizualului în anul 2010. Comuniştii au criticat dur raportul, menţionând că acesta nu conţine decât nişte constatări absurde.

Comuniştii s-au arătat nemulţumiţi de faptul că postul privat de televeziune cu acoperire naţională “NIT” este deseori bruiat, nu se transmite în Găgăuzia şi este cel mai sancţionat. 

După ce a adresat mai multe întrebări preşedintelui CCA, Marian Pocaznoi, comunista Ina Şupac a ajuns la concluzia că raportul de activitate nu este decât o trecere în revistă. "Mi se pare că numele dumneavostră de familie nu este Pocaznoi, ci Zakaznoi", a conchis aceasta.

Amintim că, Marian Pocaznoi a fost ales în funcția de președinte a CCA la 3 martie curent, după ce fostul președinte Gheorghe Gorincioi a anunțat că se retrage. Marian Pocaznoi a activat începând cu anul 2006 în cadrul Direcţiei expertiză şi licenţiere a CCA, în calitate de consultant. În 2008, acesta a devenit membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului cu voturile comuniștilor și ale creștin-democraților.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu