Sunt voluntar, deci trendy. Zeci de tineri au dat startul unei noi ediţii a campaniei pentru voluntari

Tineri curajoşi şi activişti şi-au dat ieri întâlnire la lansarea etapei a II-a a Campaniei ”Sunt voluntar, deci trendy”.

Evenimentul a avut loc ieri, 16 septembrie, în Grădina Publică "Ştefan cel Mare şi Sfânt".

Cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului, echipa proiectului ”Festivalul Voluntarilor 2016” a organizat acest eveniment cu scopul de a promova voluntariatul și a imaginea Proiectului ”Festivalul Voluntarilor”.

La eveniment au participat persoane solidare fenomenului ”voluntariatului” în Republica Moldova, care au luat parte la un dialog public și au tansmis mesaje despre impactul și necesitatea sprijinirii voluntariatului.

Participanții au fost atât tineri voluntari din organizații non-guvernamentale, liceeni, studenți, cât și alte persoane dornice de implicare, ce percep rostul promovarii voluntariatului ca platformă unică în constituirea statului.

Atmosfera a fost susținută de un recital live la chitară al tânărului Adrian Graur.

Campania tinde a da activității de voluntariat o abordare modernă, de trend, fapt care va permite tuturor tinerilor, fără bariere steriotipice să preia sau să se implice în activitățile de voluntariat cu mândria și siguranța caracterizată de beneficiul adus societății.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu