Sunt SPECIALE! Topul orașelor în care să-ți petreci vacanța în 2017

Embed:

Turiștii care nu au decis ce orașe să viziteze în 2017, primesc o mână de ajutor de la portalul Lonely Planet. Experții au făcut un top al orașelor în care să-ți petreci vacanța. Pe primul loc se află localitatea franceză Bordeaux, care a deschis recent un muzeu al vinului. Arhitectura medievală și gastronomia tradițională franceză garantează un sejur de neuitat.

Urmează capitala Africii de Sud, Cape Town. De pe ţărmul african, această localitate, a doua cea mai populată din țara africană, dezvăluie privelişti impresionante şi porturi uimitoare.

Pe lângă numeroasele muzee, turiștii se pot scălda împreună cu rechinii în apele care scaldă vechiul oraș și practica sporturi extreme, precum săritul cu parapanta. Toate astea transformă Cape Town-ul într-o destinație exotică care surprinde vizitatorii.

Podiumul este încheiat de vestitul oraș al îngerilor, Los Angeles. Metropola americană este recunoscută ca fiind capitala internațională a distracției. Începând cu Hollywood-ul și terminând cu Disney Land-ul, turiștii pot vizita o mulțime de locuri pe care le vezi doar în filme.

În top mai pot fi regăsit orașele Merida din Mexic, Seoul din Coreea de Sud, Lisabona din Portugalia, sau Ohrida din Macedonia. Portalul Lonely Planet a consultat zeci de agenții de turism înainte de a selecta aceste localități.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu