"Sunt pregătit pentru a duce bătălia până la sfârşit!" PRIMELE DECLARAŢII ale lui Filat după arestul CNA

Embed:

Sunt pregătit moral pentru a duce această bătălie până la sfârşit, până se va afla adevărul. Declaraţia a fost făcută de deputatul PLDM Vlad Filat după ce Curtea de Apel Chişinău a respins contestaţia avocatului lui Filat, Igor Popa, care a cerut eliberarea clientului său.

"Este un spectacol cu interes politic. Se încearcă să se pună în sarcina mea responsabilitatea din sistemul bancar. Un obiectiv aparte ţine de izolarea mea de a nu putea comunica. Cred ca cetăţenii Republicii Moldova sunt în drept să audă şi punctul meu de vedere", a menţionat Vlad Filat.

Totodată, fostul premier Vlad Filat a spus că toţi cei care doresc ca în ţară să fie justiţie adevărată să nu se lase manipulaţi: "Consider încă o dată că fără nicio probă se încalcă prezumţia de nevinovăţie cu scop politic".

PUBLIKA.MD aminteşte că fostul premier Vlad Filat rămâne în arest preventiv. Anunţul a fost făcut de avocatul acestuia Igor Popa.

Pe data de 15 octombrie, deputatul PLDM Vlad Filat a fost reţinut de ofiţerii CNA pentru 72 de ore, după ce 79 de deputaţi au votat, la solicitarea procurorului general, pentru lipsirea lui de imunitate parlamentară.

Legislativul a votat: VLAD FILAT A RĂMAS FĂRĂ IMUNITATE PARLAMENTARĂ

Duminică, Vlad Filat a primit 30 de zile de arest preventiv. El este cercetat penal pentru corupție şi fraudele din sistemul bancar şi riscă până la 15 ani de închisoare.

Fostul premier Vlad Filat va sta 30 de zile în arest, în izolatorul CNA. CRONICA EVENIMENTELOR

Dosarul a fost pornit după autodenunțul omului de afaceri Ilan Șor, de la care Filat ar fi extorcat 250 de milioane de dolari

 

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu