Sunt împotriva demiterii conducerii Poștei Moldovei. Peste 2.000 de angajați ai instituţiei au semnat o petiție (DOC)

Embed:

Peste 2.000 de angajați ai Poștei Moldovei au semnat o petiție pentru susținerea conducerii întreprinderii, dar și în vederea continuării reformelor demarate de aceasta.

Aceştia solicită Guvernului condus de Maia Sandu să înceteze presiunile asupra conducerii instituţiei, care se răsfrâng şi asupra angajaţilor.

"Protestăm vehement împotriva inițiativei de demitere a conducerii în condițiile în care împreună cu aceasta și alături de aceasta Întreprinderea nu doar a ieșit din criza financiară în care a fost preluată, dar a cunoscut o creștere semnificativă, iar noi în calitate de angajați am asistat și am participat la realizarea proiectelor inovative promovate cu profesionalism, pricepere și deplină neutralitate politică! 

Considerăm ferm că conducerea actuală a Întreprinderii trebuie să continue activităţile şi proiectele de dezvoltare și modernizare începute și contăm pe respectarea principiilor de echitate, obiectivitate și imparțialitate cu care noua conducere a țării a evocat că a venit la guvernare", se menţionează în petiţia semnată de angajații Poștei Moldovei.

Amintim că, la sfârşitul săptămânii trecute, premierul Maia Sandu i-a cerut directorului "Poşta Moldovei", Sergiu Nastas, să demisioneze. Prim-ministrul şi-a argumentat solicitarea prin faptul că instituţia se face vinovată că ziarele mai multor publicaţii nu au ajuns în chioşcuri şi că întreprinderea ar cheltui nejustificat banii publici. Angajaţii sar în apărarea conducerii instituţiei.

Conducerea Întreprinderii de Stat "Poșta Moldovei" a emis un comunicat de presă prin care a respins toate acuzaţiile aduse în ultima perioadă la adresa instituţiei, pe care le consideră drept speculaţii şi au cerut dezminţiri oficiale.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu