Sunt implicaţi în activităţi îndoielnice şi trăiesc din venituri incerte. Ce spun oamenii despre declaraţiile de venit ale lui Sandu şi Năstase

Embed:

Sunt implicaţi în activităţi îndoielnice, trăiesc din venituri incerte sau cheltuiesc banii din conturile deschise în străinătate.

Asta cred oamenii despre candidaţii care se declară şomeri în declaraţiile de avere depuse la Comisia Electorală Centrală pentru alegerile din 24 februarie.

Printre cei care nu lucrează oficial nicăieri sunt şi liderii PAS şi PPDA. Maia Sandu nu a declarat niciun venit în anii 2017 şi 2018 și nici nu mers în această perioadă nicio zi la lucru. Nici partenerul politic al lui Sandu, Andrei Năstase, nu este angajat oficial și, respectiv, nu a declarat niciun venit.

Iată ce spun oamenii despre acest fapt:

"Aţii lucrează şi lucrează mult şi pământ şi nu au venit, da alţii nu lucrează şi umblă aşa şi au venit."

"Ei folosesc banii din străinătate care în loc să le dea la oamenii de la ţară, să împartă să aibă o pensie cum se cuvine, ca omul de la ţară să trăiască normal. Ei se folosesc de toate veniturile acestea. Da omul de la ţară săracul munceşte şi totuna nu mai are".

"Poate că fură, poate că amăgesc pe cineva. Nu e corect, asta e tare rău. Un politician trebuie să fie cinstit la ale lui. Pierde lumea încrederea, dacă nu-i cinstit".

"Clar că ilegal, dacă sunt şomeri şi trăiesc bine. Clar că nu este demn, dacă amăgeşte lumea o duce rău şi ei bine".

"Noi muncim şi nu prea avem nu ne permitem să cumpărăm una, să facem alta, dar aceea probabil că fură. În ziua de azi aşa e la noi".
"Cred că nu din câştigul cinstit, cred că mai este ceva pe alături. Din muncă cinstită nu poate să iasă atâta ban".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu