Sunt aşteptate ploi slabe cu descărcări electrice. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Mâine se prevede cer variabil, izolat la nordul ţării vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din Sud - Est slab la moderat. La Briceni vor fi 25 de grade. La Soroca meteorologii prognozează maxime de 27 de grade, iar la Bălţi va fi cu un grad mai cald. La Orhei sunt anunţate 30 de grade şi Tiraspol maxima va fi de 31 de grade Celsius. 32 de grade vor fi la Leova. La Comrat se anunţă maxime de 33 de grade Celsius, iar la Cahul 34 de grade.

La noapte în Capitală vor fi 19 grade Celsius. Pe parcursul zilei de mâine, mercurul din termometre va urca până la 32 de grade de grade. În următoarele zile sunt prognozate maxime de 33 de grade.

Mâine în cea mai mare parte a Europei va ploua slab. La Madrid meteorologii anunţă 31 de grade. La Paris şi Berlin se vor înregistra 22 de grade Celsius. La Londra se va înregistra cu un grad mai puţin. În capitala Italiei vor cădea precipitaţii slabe, cu maxime de 28 de grade Celsius.

La Viena şi Praga vor fi 24 de grade, iar la Budapesta şi Belgrad sunt anunţate 22 de grade. În capitala Poloniei mercurul din termometre va indica 25 de grade. La Ankara şi Kiev meteorologii anunţă precipitaţii, cu valori de 28 de grade, iar la Atena se anunţă 29 de grade cu cer variabil.

La Bucureşti vor fi 31 de grade, iar la Moscova sunt prognozate 21 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu