Sunaţi medicul de familie dacă aveţi febră sau tuse. Mai mulţi utilizatori ai telefoanelor mobile au primit asemenea mesaje, semnate de Guvern

"Aveţi grijă de sănătate! Sunaţi imediat medicul de familie dacă aveţi febră sau tuse. Dacă v-aţi întors din zone unde sunt cazuri de Coronavirus şi vă simţiţi rău, sunaţi la 112". Acest mesaj a fost expediat de către Guvern mai multor cetăţeni. Potrivit ministrului Sănătăţii, SMS-urile fac parte dintr-o campanie de informare.
   
"Astăzi am înţeles că aţi remis şi o informaţie prin intermediul telefoniei mobile. Vreau să vă mulţumesc doamna ministru pentru idee şi iniţiativă, dacă e posibil să veniţi cu o informaţie cum aţi organizat-o pentru că am văzut şi reacţii. În afară de mulţumiri şi de unde guvernul a luat numerele de telefoane", a spus premierul, Ion Chicu.

"Nici ministerul, nici guvernul nu este deţinătorul acestor numere de telefoane. Ele au fost expediate corespunzător acestor operatori de telefonie mobilă şi mesajele au fost concentrate pe măsurile de precauţie în cazul în care persoana reflectă anumite simptomatici în contextul infecţiei cu coronavirus sau în cazul în care revine dintr-o ţară unde s-au înregistrat cazuri de coronavirus", a spus ministrul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, Viorica Dumbrăveanu.

 

 

 

  

loading...

Lasă un comentariu