Summitul dintre Donald Trump și Kim Jong Un. Sosiile celor doi lideri au făcut senzaţie în Singapore

Embed:

Au mai rămas câteva zile până la mult-aşteptatul summit dintre liderul american şi cel nord-coreean. Pregătirile sunt în toi în Singapore, unde deja au ajuns atât Kim, cât şi Trump. Nu e vorba despre adevăraţii preşedinţi, ci despre sosiile lor, care au mai făcut senzaţie în februarie, la Jocurile Olimpice din Coreea de Sud.

Venirea lor în Singapore nu a fost lipsită de incidente: actorul de comedie australian care îl imită pe Kim Jong Un a fost oprit la aeroport şi interogat de poliţişti.

"Autorităţile din Singapore au decis să îmi ureze bun venit cu o sesiune de audieri de două ore, nu a fost deloc amuzant, dar iată că sunt aici", a menţionat Howard X, sosia lui Kim.

I s-a spus că a venit într-un moment nepotrivit şi că ar fi bine să evite locurile în care se vor afla adevăraţii preşedinţi, pentru a nu avea probleme cu poliţia. Se pare că prietenul lui, falsul Donald Trump, a fost mai norocos şi nu a fost oprit de autorităţi.

"Nu s-a discutat nimic despre o întâlnire între Kim Jong Un şi preşedintele Trump, până când nu am deschis noi subiectul la Jocurile Olimpice. Aşa că de la noi a început totul, dacă cineva ar trebui să primească vreun premiu pentru pace, noi suntem ăia", a precizat Dennis Alan, sosia lui Trump.

Oamenii s-au amuzat când i-au văzut la plimbare prin parc şi au făcut poze cu cei doi. Venirea sosiilor lui Kim şi a lui Trump în Singapore face parte dintr-o campanie publicitară lansată de un mall şi de un restaurant. Adevăraţii Kim şi Trump se vor întâlni pe 12 iunie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu