Sume impunătoare de bani pentru balul de absolvire. Licenii au început pregătirile pentru eveniment

Embed:

În această perioadă, gândurile multor elevi se îndreaptă nu doar spre examenele de bacalaureat, dar şi spre balul de absolvire. Pentru a avea o petrecere reuşită, cei mai mulţi dintre liceeni aleg din timp ţinutele şi localul potrivit, iar părinţii scot din buzunare sume impunătoare de bani. 

Rochiile lungi, mini, simple sau cu paiete sunt la mare căutare. Fetele iau cu asalt magazinele din Capitală, chiar dacă până la bal a mai rămas o lună.

"Avem foarte multe programări, multe din ce vedeţi aici sunt deja comandate", a spus o vânzătoare. 

Comercianţii le recomandă tinerelor să aleagă rochii din mătase naturale sau confecţionate manual, al căror preţ ajunge şi la câteva mii de lei.

Băieţii în acest an pot să aleagă ţinutele colorate. Astfel, nuanţa sacoului poate să difere de cea a pantalonilor.

"Am observat că este o cerinţă foarte mare la costumele cu două rânduri de nasturi, ceea ce mă bucură", a menţionat Sergiu Grigor, consultant într-un magazin.

Pentru o cămaşă din bumbac, tinerii trebuie să plătească 1.000 de lei, costumul costă în jur de 5.000 de lei, iar o pereche de pantofi din piele ajunge până la trei mii de lei. Şi asta nu e tot.

La restaurantele din Capitală, costul unui meniu pentru o persoană variază între 500 și o mie de lei. Totodată, cei care aleg să petreacă la pensiuni vor plăti doar pentru cazare aproximativ 200 de lei.

Cei care țin neapărat să închirieze și o limuzină pentru acest eveniment trebuie să știe că acest moft este destul de costisitor, cel puţin 100 de euro pentru o oră. Iar pentru a imortaliza cele mai frumoase momente de la balul de absolvire, părinții vor trebui să achite minimum 150 de euro pentru servicii foto și video. Cei care vor să aibă parte de muzică live vor plăti, în medie, 300 de euro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu