Sume fabuloase pentru FC Steaua București dacă vor reuşi să se califice în grupele Ligii Campionilor

Embed:

Gigi Becali promite din nou să bage adânc mâna în buzunar! Fotbaliştii echipei patronate de controversatul om de afaceri vor încasa o primă "grasă" - câte o sută de mii de euro de căciulă - dacă vor reuşi să se califice în grupele Ligii Campionilor. Becali a anunţat primele de performanţă cu câteva zile înaintea dublei manşe cu gruparea portugheză Sporting Lisabona.

Dacă ar ajunge în grupe, vicecampioana României ar beneficia de cel puţin 20 de milioane de euro din partea UEFA.

În vederea meciului tur de pe "EştAdiu JozE AlvalAd" antrenorul Nicolae Dică nu va putea conta pe serviciile lui Constantin Budescu şi Mihai Bălăşa, care sunt accidentaţi. Din cauza problemelor medicale are şanse mici să joace şi un alt jucător important în angrenajul lui Dică, portughezul Filipe Teixeira.

"Sunt nişte accidentări care sunt imposibil de anticipat, însă ele intervin în viaţa unei echipe. Trebuie să suplinim absenţa jucătorilor care sunt accidentaţi exact cum s-a întâmplat în meciul de la Plzen", a spus preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală.

Prima manşă a disputei Sporting - FCSB se va juca marţi, 15 august, la Lisabona. Partida va fi transmisă în direct de Canal 3 cu începere de la ora 21:45.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu