Suma cu care a fost vândut Fordul Mustang folosit de Steve McQueen în una din cele mai celebre urmăriri din istoria filmului

Fordul Mustang GT, model 1968, de culoare verde închis, folosit de Steve McQueen în filmul "Bullitt" a devenit cea mai valoroasă mașină Ford din istorie, după ce a fost vândută la o licitație în SUA contra sumei de 3,7 milioane de dolari, informează CNN, citează digi24.ro. Filmul conține una dintre cele mai cunoscute scene de urmăriri cu mașini din cinematografie.

Fostul proprietar al mașinii s-a declarat mulțumit de prețul obținut: "Nu are nimic de-a face cu banii. Totul a ținut de doborârea recordului și exact asta am reușit să facem".
Identitatea cumpărătoului nu a fost dezvăluită.

Filmul "Bullitt" conține o secvență de urmăriri cu mașinile care a devenit "iconică" și de referință în istoria cinematografiei, fiind considerată prima urmărire "modernă" cu mașini. În această scenă, personajul principal, interpretat de Steve McQueen, se află la volanul respectivul Ford Mustang GT.

În mod normal, un Ford Mustang GT din 1968, cu motor V8, ar putea să valoreze până la 70.000 de dolari, dacă este stare bună.

loading...

Lasă un comentariu