SUFERINŢĂ FĂRĂ MARGINI la Străşeni! Adolescenta ucisă cu bestialitate a fost petrecută pe ultimul drum (VIDEO)

Embed:

Suferinţă fără margini în Străşeni, unde a fost petrecută pe ultimul drum Cristina Parhomenco, adolescenta ucisă cu bestialitate.

Zeci de rude, prieteni, colegi şi chiar necunoscuţi au venit să îşi ia adio de la fata care avea doar 14 ani. Printre lacrimi, toţi au vorbit cu groază despre chinurile cumplite pe care le-a îndurat copila până s-a stins.

Cristina a fost îmbrăcată în rochie de mireasă, iar o mare de oameni a venit să-şi ia rămas bun de la ea. A lăsat în urma ei multă durere. Părinţii şi sora nu pot accepta faptul că fetiţa lor dragă nu le va mai zâmbi niciodată. Prietenele îşi vor aminti întotdeauna cu drag de pofta ei de viaţă.

"Ea tot timpul era cu noi. Zâmbea, vorbea şi acum o să fie acolo tăcută şi nu va vorbi nimic".

Cristina s-a îndrăgostit acum o lună de cel suspectat că ar fi omorât-o în bătaie. Avea încredere oarbă în el, chiar dacă apropiaţii nu vedeau cu ochi buni această relaţie.

"I-am spus să fie atentă. Îmi răspundea: "Ei, că el mă iubeşte". Foarte bine. Şi s-a văzut cât de mult iubea".

Sicriul Cristinei a fost dus, mai întâi, la şcoala în care a învăţat. Clopoţelul a răsunat pentru ea pentru ultima oară.

"A fost o elevă sârguincioasă. În pofida absenţelor pe care le avea, dădea dovadă de cunoştinţe", a afirmat profesoara din Gimnaziul "Mihai Viteazul", Svetlana Nastea.

Oamenii din Străşeni nu pot înţelege ce i-a determinat pe cei patru adolescenţi, suspectaţi de crimă, să recurgă la un asemenea gest cumplit, care a zguduit întreagă ţară.

"Au făcut-o nişte copii pentru că 13, 15 ani sunt copii, adolescenţi. Păcat, că Cristina nu s-a putut apăra. Nu a ştiut, nu s-a putut apăra".

"Ce soartă, ce moarte a avut sărăca".

"Nu merită nimeni, nici măcar un câine... Ce rău putea să facă ea, ca aşa de tare să-şi bată joc de ea?! Să ucizi tu cu atâta cruzime, cu atâta răutate. Eu nu înţeleg, de unde atâta răutate în aceşti copii".

Citeşte şi: EMOŢIONANT, LACRIMI ŞI DURERE! Video comemorativ pentru fata omorâtă la Străşeni (VIDEO)

PUBLIKA.MD aminteşte că, Cristina Parhomenco a fost găsită moartă în data de 30 noiembrie într-o clădire părăsită din Străşeni, după ce a dispărut vinerea trecută. Patru adolescenţi, care au între 13 şi 17 ani, sunt bănuiţi de crimă.

Potrivit procurorilor, aceştia au consumat băuturi alcoolice în parc, după care au ajuns în casa aflată în construcţie, unde fata şi-a găsit sfârşitul. Doi dintre suspecţi sunt cercetaţi în arest.

Al treilea ar fi fugit în România şi este dat în căutare internaţională. Cel mai mic va scăpa nepedepsit, pentru că are doar 13 ani. În acest caz, patru poliţişti au fost suspendaţi din funcţii, iar IGP a iniţiat o anchetă internă.

Citeşte şi: EI SUNT BĂNUIŢII în cazul fetei omorâte la Străşeni! Au povestit cu LUX DE AMĂNUNTE cum au ucis-o (FOTO/VIDEO)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu