Suedia va sprijini Moldova în procesul de modernizare și aliniere la standardele europene

Suedia va sprijini Republica Moldova în procesul de modernizare și aliniere la standardele europene. Este declarația făcută de ambasadoarea Regatului Suediei în Republica Moldova, Signe Burgstaller, în cadrul întrevederii cu premierul Pavel Filip.

În cadrul întâlnirii, oficialii au avut un schimb de opinii privind cooperarea moldo-suedeză şi agenda guvernamentală pentru anul 2018.

Premierul a mulţumit autorităților suedeze pentru susţinerea parcursului european al ţării noastre şi pentru sprijinul acordat în promovarea reformelor.

Pavel Filip a menţionat că anul 2018 va fi unul al dezvoltării, în care Guvernul va sta departe de politică şi se va axa pe paşi concreţi în scopul creşterii bunăstării cetăţenilor ţării.

Şeful Executivului s-a referit la priorităţile de pe agenda Guvernului 2018, între care reforma justiţiei, cea a sistemului educaţiei şi dezvoltarea economică a țării.

Un accent deosebit va fi pus pe reformele sociale, pe investițiile în infrastructura rutieră, precum şi pe sectorul tehnologiei informaţiei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu