Suedezul Erik Stark a triumfat în etapa a treia a Campionatului Mondial de power-boats

Embed:

Suedezul Erik Stark a triumfat în etapa a treia a Campionatului Mondial de power-boats, organizată de oraşul chinez Harbin. Acesta a fost mai iscusit şi rapid decât Thani Al-Qemzi şi Ahmed Al-Hameli, ambii din Emiratele Arabe Unite, care au urcat pe celelalte două trepte ale podiumului de premiere.

"Nu înţeleg deocamdată ce s-a întâmplat şi ce am reuşit. Mi+au dat lacrimile în momentul în care am trecut linia de finiş. Ultima oară acest lucru s-a întâmplat când am devenit campion mondial în Formula 2. Acum am obţinut una dintre cele mai mari victorii din viaţa mea şi mă simt fericit", a spus pilotul Erik Stark.

Italianul Alex Carella se află în vârful clasamentului general a Mondialului de power-boats cu 38 de puncte la activ. Pe locul secund se poziţionează finlandezul Semi Selio, care are cu 8 puncte mai puţin.

Cea de-a patra etapă a competiţiei va avea loc într-un alt oraş chinez, Liuzhou, şi se va desfăşura în perioada 29 septembrie - 1 octombrie. Campionatul Mondial de Power-boats este considerat o copie acvatică a Marelui Circuit de Formula 1.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu