Suedezii sunt decişi să învingă Moldova: Scandinavii pot pierde calificarea

Embed:

Antrenorul nordicilor, Erik Hamren, susţine meciul cu "tricolorii" este cel mai important, asta pentru că Suedia mai păstrează şanse la calificarea directă la EURO-2016.

Naţionala Suediei are deja asigurat un loc la baraj, însă mai are şanse teoretice pentru a se califica direct la Campionatul European din Franţa.

Pentru aceasta, echipa pregătită de Erik Hamren trebuie să învingă Moldova, iar Rusia să piardă meciul de pe teren propriu cu Muntenegru.

"Acest meci este important din mai multe puncte de vedere, legate de  baraj, dar şi alţi factori, cum ar fi chiar şi locul în clasamentul FIFA. Este cel mai important meci, deoarece mai avem șanse să ajungem pe locul doi în grupă", a spus Hamren. 

Fotbaliştii suedezi nu mai cred în calificarea directă la turneul final, însă consideră că selecţionata nordică este obligată să învingă Moldova. 

"Este un meci la echipa națională şi nu avem nevoie de o motivare specială. Cum a spus Erik Hamren, vrem să facem un joc bun și să ajungem cu moralul bun la baraj. Chiar nu contează rezultatul din celălalt meci. Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru şi să câştigăm. Acesta este scopul nostru", a afirmat jucătorul Mikael Antonsson.

Pentru partida cu Moldova, selecţionerul Suediei, Erik Hamren nu are probleme de lot şi va putea conta pe toate vedetele. Din lot nu lipsesc: Zlatan Ibrahimovic, Pontus Wernbloom, Kim Kalstrom. Sebastian Larsson, Ola Toivonen sau John Guidetti.

Ultimul este în mare formă, el reuşind să marcheze chiar în poarta Barcelonei luna trecută.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu