SUCCES LA EUROPENE pentru luptătorii moldoveni de muay thai. Toţi sportivii au cucerit medalii

Embed:
Performanţă notorie pentru luptătorii moldoveni de muay thai! Sportivii clubului din Făleşti, sponzorizat de Constantin Țuțu, au cucerit zece medalii la Campionatele Europene, desfăşurate la Cluj-Napoca din România.

Luptătorii moldoveni au participati la turneele din toate categoriile de vârstă, atât la masculin, cât și la feminin, şi au revenit acasă cu medalii. Opt sportivii au urcat pe prima treaptă a podiumului, iar alţi doi s-au ales cu medalii de argint.

"A fost un turneu bun, pentru care m-am pregătit. Am aşteptat această victorie ca să închei cu brio procesul de antrenament susţinut în oraşul meu natal", a spus luptătorul muay thai, Vladimir Filipov.

Pe lângă băieţi, medalii au obținut și 4 reprezentante ale sexului frumos: Ştefania Tataru, Alexandra Erhan şi surorile Sofia şi Ecaterina Golubaş.

"Sunt mulţumită, deoarece este prima mea competiţie, iar medalia de argint este destul de bine. MUSCA A fost un imbold foarte mare şi data viitoare o să mă strădui să iau locul întâi", a spus luptătoarea muay thai, Ecaterina Golubaș. 

Cel mai tânăr sportiv ai lotului, Daniel Stoian, în vârstă de 11 ani, a luat "aurul" în categoria de greutate de până la 32 de kilograme.

"Practic acest gen de sport de 6 ani şi îmi place să-l practic, deoarece vreau să mă menţin în formă, să nu consum alcool şi să nu fumez", a spus luptătorul muay thai, Daniel Stoian.

"În primul rând, mă mândresc cu echipa din Făleşti. Vreau să-i mulţumesc domnului antrenor pentru acest frumos rezultat. Într-adevăr, opt medalii de aur şi două de argint - este un rezultat destul de solid pentru Republica Moldova. Aceşti copii, care au ales acest drum, au demonstrat că se poate", a spus preşedintele FNMTK, Constantin Țuțu.

La turneu au participat 350 de sportivi din 12 ţări.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu