Succes istoric pentru Milsami! Echipa s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Embed:

Succes istoric pentru Milsami Orhei! Echipa antrenată de Iurie Osipenco s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după ce a eliminat formaţia Ludogoreţ Razgrad, multipla campioană a Bulgariei.

După ce a învins în partida tur cu 1-0, Milsami s-a impus şi în meciul din manşa secundă, jucat la Orhei. De această dată, campioana Moldovei a învins cu scorul de 2-1. Oaspeţii au marcat primul gol al partidei în minutul 25 prin Marcelinho, însă Milsami a egalat peste doar un minut după golul lui Gheorghe Andronic.

Din minutul 73, echipa din Orhei a rămas în inferioritate numerică. Căpitanul Andrei Cojocari a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaș galben, în urma unui fault la Marcelinho. Chiar dacă a rămas cu un om mai puţin în teren, Milsami a reuşit să de-a lovitura şi a marcat golul victoriei în minutul 87 prin Petru Racu.

"Înainte de meci ei spuneau că sunt mai buni şi o să ne bată cu 2-0 sau 3-0. Le-am demonstrat că suntem mai buni. În două meciuri nu am pierdut şi comentariile lor acum sunt de prisos", a spus Racu.

Fundaşul naţionalei Moldovei a înscris la două minute după ce a intrat în teren, evoluând pe post de atacant.

"Ne-au bătut de două ori, ce să mai vorbim? S-au calificat pentru că au ieşit să câştige două meciuri. Le urez baftă în continuare, noi nu mai putem face nimic", a spus jucătorul de la Ludogoreţ, Cosmin Moţi.

"Mulţi spuneau că victoria din tur a fost una întâmplătoare, însă nu pot fi două victorii întâmplătoare. Cred că şi calificarea este meritată. Victoria nu este numai pentru Milsami şi pentru microbiştii din Orhei, dar şi pentru toată Moldova", a spus preşedintele FMF Pavel Cebanu. 

În turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Milsami va juca cu învingătoarea dintre Skenderbeu, din Albania, și Crusaders, din Irlanda de Nord. În prima manșă, campioana Albaniei s-a impus cu 4-1 pe teren propriu. Partida retur se va juca în această seară de la ora 21:45.

Fanii lui Milsami au declanşat fiesta după calificare istorică a echipei favorite.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu