Substanţe interzise în închisorile din ţară. Persoanele care transmit coletele, tot mai ingenioase

Angajații sistemului penitenciar luptă încontinuu cu tentativele de introducere a obiectelor și substanţelor interzise în închisori. Astfel, weekendul trecut a fost unul cu ghinion atât pentru câțiva deținuți, cât și pentru persoanele care încalcă legea de dragul lor.

Angajații Penitenciarului nr.2 – Lipcani au curmat o tentativă de introducere în închisoare a 100 de grame de marijuană și a unui telefon mobil. În Penitenciarul nr.4 – Cricova, angajații instituției au depistat în zona interzisă trei pachețele cu conținut necunoscut.

Nu au rămas în urmă nici angajații Penitenciarului nr.17 – Rezina, care au depistat o cutie de ceai "condimentat" cu o substanță vegetală uscată, asemănătoare cu marijuana. În interiorul cutiei ce urma să ajungă la un deținut în vârstă de 23 de ani au fost depistate trei pachețele de polietilenă cu substanţă necunoscută.

În privința acestor cazuri au fost sesizate Inspectoratele de Poliție din raza dislocării instituțiilor de detenție, iar substanţele interzise au fost trimise specialiştilor spre expertizare.

Mai multe detalii în cadrul emisiunii Unitatea de Gardă de la Canal3.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu