Studiu: Dragostea adevărată se întâlnește între 27 și 35 de ani

Dacă ai peste 25 de ani și nu ți-ai întâlnit sufletul-pereche nu trebuie să te îngrijorezi! Potrivit unui studiu recent, dragostea adevărată se întâlnește între 27 și 35 de ani!

Asta înseamnă că, dacă vrei să te căsătorești înainte de vârsta de 35 de ani, nu vei avea o căsnicie fericită, deoarece persoanele cu care ai relații între 15 și 27 de ani nu îți vor putea oferi iubirea adevărată.

Studiul a fost creat pe baza unui calcul matematic. Pe de altă parte, matematică recomandă folosirea primelor iubiri pentru a crea o așteptare realistă a ceea ce vei avea cu adevărat nevoie de la un partener de viață. După această fază, vei putea alege numai persoana care este mai bună decât oricare dintre foștii tăi parteneri pentru a consolida o relație. Autorul studiului, matematicianul Hannah Fry, a declarat, pentru The Guardian, că oamenii urmăresc această strategie de respingere a primilor noștri iubiți, fără să știm însă că este cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru viața noastră în dragoste.

"Avem instrumente naturale care ne permit să optimizăm lucrurile. Matematica ne oferă doar o modalitate de a o descrie ", a spus specialistul, scrie ele.ro
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu