Studiu: Care sunt cele mai bine plătite joburi vacante de la noi din ţară

Embed:

Se caută angajaţi care vor putea ridica salarii lunare de zeci de mii de lei. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a realizat un top 100 al celor mai bine plătite joburi vacante de la noi din ţară.

Clasamentul este deschis de o companie care activează în domeniul IT. Cel mai mare salariu, de 30 de mii de lei, este oferit pentru funcţia de programator.

Tot atâta, poate primi şi un comandant de navă aeriană. O altă companiei din domeniul IT caută un specialist în fotoliu de director, iar pentru asta oferă un salariu lunar de 20 de mii de lei.

Aceeaşi leafă o propune o întreprindere pentru un lăcătuş auto. Iar un restaurant din Capitală, este în căutarea unui cofetar. Proprietarul e gata să achite un salariu lunar de 12 mii de lei.

Un alt angajator propune o leafă de 10 mii de lei pentru un sudor. Acelaşi salariu se oferă şi pentru un zidar. Opt mii de lei este salariul promis de o altă firmă pentru un inginer şi tot atât poate primi şi un operator în comunicaţii.

Iar pentru un medic care are cunoştinţe în medicină generală, un angajator oferă o remunerare lunară de şapte mii de lei.

Potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, cel mai mic salariu din top este de 6500 de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu