Studiu! Care este secretul longevității și siluetei japonezelor

Sigur ai observat, și nu doar o dată, că silueta femeilor asiatice este una demnă de admirat, iar frumusețea lor pare să nu cunoască noțiunea timpului, scrie realitatea.net.

Lipsa problemelor cu greutatea corporală pare să fie una dintre cauzele longevității japonezelor, mai ales că în ultimele decenii în aceasta regiune a lumii s-au stabilit cele mai multe recorduri cu privire la vârsta înaintată a acestora.

Potrivit studiilor, Japonia are cea mai mică rată de obezitate și, în plus, vârsta nu se poate citi prea ușor pe chipurile femeilor mai ales.

Mitul tinereței veșnice

Potrivit site-ului Pinoy Health & Remedies, din dieta tradițională japoneză nu lipsesc alimentele precum fructele, fructele de mare, legumele, peștele, soia, orezul și ceaiul verde de la orice masă, aspect care se poate observa în imaginea perfectă de care se bucură majoritatea femeilor din zonă.

Având această alimentație din generație în generație, surplusul de greutate nu este o problemă iar frumusețea nu este un mit.

Pielea perfect întinsă, tenul lucios și fără probleme acneice sunt calitățile unui stil alimentar echilibrat și rațional.

Alimente cu proprietăți antiîmbătrânire

Faptul că japoneziii își arată foarte greu vârsta și sunt mereu plini de energie și vitalitate se datorează, pe lângă alimentației lor echilibrate, unui regim strict în ceea ce privește programul zilnic.

Ritualurile de înfrumusețare din filme au la bază un adevăr pe care japonezele, mai ales, îl practică zilnic.

De la demachierea atentă cu produse naturale precum lapte de migdale, soia sau capră până la mesele luate la aceeași oră și însoțite de ceaiul verde.

Antioxidanții din alimentația lor îi ajută să se mențină în formă fără a apela la suplimente nutritive.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu