STUDIU: Ce ar face unii moldoveni dacă ar dispune de o sumă de bani nelimitată

O organizaţie elveţiană a realizat un studiu în Moldova, analizând răspunsurile cetăţenilor la întrebarea ce ar face dacă ar dispune de o sumă de bani nelimitată şi ar lua decizii numai bazându-se pe calitatea produselor cumpărate, scrie agenţia IPN.

Conform rezultatelor primite de la intervievaţi, majoritatea ar conduce un BMW, s-ar duce la concerte cu Dan Bălan, Shakira, Zdob şi Zdub, şi ar merge la meciuri de fotbal cu FC Real Madrid

Faţă de sportul autohton, respondenţii au plasat clubul de fotbal FC Zimbru Chişinău în poziţia de top în categoria celui mai bun club sportiv din Moldova, în timp ce Constantin Ţuţu este văzut drept cel mai bun sportiv.

La categoria "Cea mai bună formaţie de muzică", majoritatea moldovenilor i-au nominalizat pe Zdob şi Zdub, în timp ce la categoria cel mai bun cântăreţ din Republica Moldova pe primul loc a ieşit Dan Bălan.

Studiul QUDAL - QUality meDAL Moldova 2014/2015 a fost efectuat de organizaţia elveţiană ICERTIAS - International Certification Association GmbH pe teritoriul Republicii Moldova, în iunie 2014, prin intermediul unui sondaj online.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu