Studenţii colegiului din Kerci vor putea reveni mâine la ore

Orele în Colegiul Politehnic din Kerci, unde săptămâna trecută a avut loc explozia şi împuşcăturile, vor fi reluate mâine, 23 octombrie, anunţă RIA Novosti, anunţată de serviciul de informare a Ministerului Educaţiei a Crimeei.

"Studenţii pot reveni mâine la ore, care vor avea loc conform unui orar prescurtat, în vederea reintegrării treptate a acestora în procesul educaţional", a declarat un reprezentant al Ministerului.

Cu toate acestea, deocamdată, blocul unde a avut loc tragedia, va rămâne închis . 

 

 

Publika.md aminteşte că săptămâna trecută, studentul anului 4 a colegiului Politehnic din Kerci, Vladislav Rosleakov, a atacat cu o armă mai multe persoane, după care a explodat o bombă. Tragedia s-a soldat cu decesul a 20 de oameni, 15 dintre care erau studenţi şi 5 lucrători ai instituţiei. 
La moment, în spital sunt internaţi aproximativ 50 de persoane, dintre care 5 în stare foarte gravă şi 10 în stare gravă.
 
Făptaşul şi-a pus capăt zilelor în biblioteca colegiului după cele săvârşite. Conform datelor comisiei medicale, acesta trecuse cu succes testele de psihiatrie cu o lună înainte de incident, fapt care i-a permis tânărului păstrarea armelor.

 

Orele în Colegiu Politehnic au fost sistate în aceeaşi şi i-ar studenţii vor putea reveni la ele de mâine.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu