Studentele de la medicină care au bătut o moldoveancă AU FOST EXMATRICULATE (VIDEO)

Embed:

Cele patru studente de origine arabă, care au bătut o mamă în plină stradă, au fost astăzi, exmatriculate de la Universitatea de Medicină din Chişinău. Decizia a fost luată de către conducerea Universităţii, informaţie confirmată de către rectorul Ion Ababii.

Oamenii legii declară că pe marginea acestui caz a fost deschis un proces penal şi nu au fost audiate încă toate persoanele vizate. Ofițerul de presă al Direcţiei Poliţie Chişinău, Svetlana Scripnic, nu ne-a spus care a fost versiunea femeii atacate în plină stradă. Scripnic a mai spus că moldoveanca nu poate fi considerată victimă pe motiv că aceasta a oferit în replică câteva palme.

Şeful IGP, Gheorghe Balan, a dispus iniţierea unei anchete interne pe motiv că ar exista suspiciuni că anumiţi poliţişti nu şi-ar fi făcut meseria în acest caz. Poliţia mai spune că totul ar fi pornit de la o observaţie pe care mama copilului le-ar fi făcut-o studentelor. Mai exact, femeia le-ar fi spus acestora că nu sunt îmbrăcate corespunzător.

Incidentul a avut loc în data de 23 septembrie, în jurul orei 15:30, pe strada Nicolae Testemiţanu din Chişinău. Scena de agresiune s-a produs sub privirile fetiţei de trei ani, iar minute în şir nimeni nu a intervenit pentru a aplana conflictul.

Directorul Biroului de Migraţie şi Azi, Olga Poalelungi, ne-a comunicat că studentele vor fi deportate din ţară, dacă vor fi declarate vinovate. 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu