Strivit de un tomberon. Un român A MURIT în Italia sub o urnă metalică

Sfârșit cumplit pentru un român în vârstă de 22 de ani, care s-a stins din viață după ce a fost strivit de un tomberon metalic.

Tragedia a avut loc la Anzio, în apropierea Romei, Italia. Marian Robert Neacșu era rezident în Pomezia și lucra la o fabrică de colectare a hârtiei. 

În timp ce era la locul de muncă, unde cu o macara electrică muta baloturi de carton într-un tomberon metalic, a căzut de la o înălțime de aproximativ un metru și jumătate și s-a lovit la cap, după care tomberonul plin cu cartoane a căzut peste el.

Tânărul român a murit pe loc, medicii veniţi la faţa locului nemaiputând decât să constate decesul. Trupul neînsuflețit al tânărului muncitor român a fost pus la dispoziția autorităților judiciare care au dispus efectuarea autopsiei, scrie rotalianul.com.

Este foarte posibil ca muncitorul  să-și fi pierdut echilibrul din cauza vântului puternic care a suflat sâmbătă la Roma și în întreaga regiune Lazio.

Zilele trecute, un alt român a murit în Italia, în condiții suspecte. Gheorghe Vlăduţ Asavei, un român în vârstă de 28 de ani, a decedat joi pentru că a fost lovit de un utilaj agricol, în timp ce muncea la ferma italiană din oraşul Bardinetto, unde era angajat. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu