STRIGĂTOR LA CER. Pasageri, care circulă cu microbuzul de pe ruta 35, ÎN PERICOL. Ce s-a întâmplat (IMAGINI REVOLTĂTOARE)

Embed:
Uşa unui microbuz de pe linia 35 era cât pe ce să cadă din mers. Incidentul s-a întâmplat aseară în timp ce maxi-taxi-ul se apropia de oraşul Ialoveni. Scena ieşită din comun a fost filmată de un pasager, care a expediat imaginile pe adresa redacţiei ialovnews.md.

"Aveţi grijă să nu vă duceţi jos..Nu,nu,nu.. "

Din filmuleţ se vede cum doi bărbaţi din microbuz au grijă ca uşa să nu se deschidă din mers. Odată ajunşi la destinaţie, ei au constatat că portiera s-a blocat şi nu mai pot ieşi din maxi-taxi. Şoferul s-a văzut nevoit să-i scoată pe călători prin uşa lui.

"Noi putem să coborâm sau cum?..."

Solicitat de jurnaliştii noştri, administratorul liniei de microbuz numărul 35 a declarat că maxi-taxi-ul era într-o stare tehnică bună când a pornit din Capitală, iar defecțiunea a apărut în timpul călătoriei.

"La solicitarea pasagerilor, șoferul le-a permis sa coboare pe la usa șoferului. Ruta a fost înlocuită, a fost scoasă de pe ruta, dusa la reparatie şi înlocuita cu alta unitate de transport", a spus Alexandru Tonu, administratorul rutei de microbuz numărul 35.

Poliţia din Ialoveni a pornit o anchetă pe marginea acestui caz.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu