STRIGĂT DE AJUTOR. Sora unui sportiv de performanţă din Moldova suferă de o boală crâncenă. Să-i oferim o şansă la viaţă

Luptătorul moldovean de stil liber, Anatol Buruian, trece prin momente grele şi cere ajutorul oamenilor. Sora sportivului, Inna Buruian, în vârstă de 35 de ani, suferă de cancer. Pentru a fi operată, femeia are nevoie de 70.000 de euro, o sumă colosală pentru ea şi familia ei.

În acest context, Anatol Buruian vine cu un strigăt de ajutor pentru oamenii cu suflet mare pentr a-şi ajuta sora, care are de crescut o fetiţă de doar 9 anişori.

"În urmă cu câteva luni, Inna a fost diagnosticată cu cancer la plămâni şi ficat. A urmat ședințe în vederea tratării bolii, la care medicii au intervenit spunând ca este totul în regulă și că poate merge acasă, urmând să țină legătura în cazul unor ulterioare dureri. A mers acasă și a decurs totul normal până săptămâna trecută când brusc a început sa aibă dureri, urmate chiar de căderea din picioare. Acum câteva zile a mers de urgență la un nou control medical aici în Chișinău, la care rezultatul a fost unul dintre cele mai neplăcute: În cel mai scurt timp posibil trebuie să fie operată pentru a-i fi îndepărtată tumoarea care s-a extins către cap, de la plămâni și ficat. În tot procesul acesta de a încerca să ducă o viață normală, pentru operaţia care îi este indispensabilă în acest moment și tratamentul pe care îl va urma imediat după operație sunt necesari 70.000 de euro, sumă pe care nu o deținem, dar la care sperăm că putem ajunge și prin ajutorul din partea celor din jur. Întreg tratamentul va fi făcut în Italia și lipsa unei asigurări de sănătate face ca întreaga procedura sa fie și mai costisitoare. Vă rog prin intermediul acestui mesaj, pe voi cei care reușiți să îl citiți și aveți posibilitatea și dorința de a contribui la salvarea vieții unui om tânăr, să ne ajutați ca la sfârșit de acest drum Inna să își poată trăi viața într-un ritm normal, alături de fiica sa și de întreaga familie, așa cum merită și de asemenea merităm cu toții", este mesajul lui Anatolii Buruian.

Persoanele care doresc să-i întindă o mână de ajutor Innei Buruian o pot face prin intermediul platformei gofundme.com.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu