Stresul şi oboseala pot dispărea cu ajutorul masajului, plăcerea însă costă

Embed:

Stresul şi oboseala, acumulate în timpul unei săptămâni de lucru, pot dispărea ca prin minune, cu ajutorul masajului. Aşa ne promit specialiştii. Această tehnică de relaxare este cunoscută ca fiind una dintre cele mai eficiente. Ca şi orice plăcere, însă, masajul costă foarte mulţi bani. Lumânări, petale de trandafir, muzică ambientală şi un maseur profesionist - sunt ingredientele care asigură relaxarea perfectă după o săptămână de muncă.

Masajul balinez este practicat pentru a relaxa şi a genera o stare de bine. El este recomandat atât celor care depun efort fizic în fiecare zi, cât şi celor care au un mod de viaţă sedentar.

Cei care recurg la masaj, spun că, după o şedinţă, se simt mult mai bine. În saloanele din Capitală, specialiştii vă pot face în jur de zece tipuri de masaj.

Un astfel de răsfăţ costă cât o pensie lunară. Astfel, pentru o oră de masaj thailandez, balinez sau aromaterapie va trebui să plătim peste 600 de lei, iar pentru o şedinţă de masaj cu pietre vulcanice vom scoate din buzunare 950 de lei.

Lasă un comentariu