Streleţ: Orice apel al şefului statului, Nicolae Timofti, ar putea fi un strigăt în pustiu

Embed:

Vicepreşedintele Partidului Liberal Democrat spune că orice apel al şefului statului Nicolae Timofti ar putea fi un strigăt în pustiu, dacă nu va exista voinţă politică de a ţine cont de problemele indicate. Subiectul a fost discutat în cadrul unei emisiuni de la Moldova 1.

"Poziţia sa politică îi permite să intervină în calitate de arbitru. Dar parghiile lui sunt limitate. Dacă nu va exista voinţa poltiică de a ţine cont de problemele indicate, atunci orice apel din partea lui Timofti va fi ca un strigat în pustiu", a explicat acesta.

Şi preşedintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, consideră că
Timofti ar fi trebuit să acţioneaze mai insistent. "Probabil este vorba despre lipsa de experienţă a preşedintelui. Vom vedea care va fi bilanţul întrevederilor de astăzi a liderilor AIE cu Timofti. Preşedintele in condiţiile actuale are un rol extrem de important", a conchis acesta.

Publika.md aminteşte că, Vlad Filat a anunţat astăzi că PLDM denunţă acordul de constituire a Alianţei pentru Integrare Europeană. Tot astăzi, şeful statului a discutat în parte cu fiecare dintre cei trei lideri ai Alianţei, însă nu au fost anunţate rezultatele acestor întrevederi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu