Streleţ, luat peste picior de Voronin. Ce făcea premierul desemnat în timp ce-şi citea discursul (VIDEO)

Embed:

Candidatul desemnat la funcţia de premier, Valeriu Streleţ, a fost luat peste picior de liderul PCRM, Vladimir Voronin. S-a întâmplat în timpul sesiunii de întrebări şi răspunsuri din cadrul şedinţei de astăzi a Parlamentului.

Potrivit liderului comuniştilor, Streleţ privea mereu spre şeful său, Vlad Filat, când citea programul de guvernare al noului Guvern.

Valeriu Streleţ a răspuns: "O să-mi fie dor şi de Dvs., domnule Voronin, în cazul în care voi fi nevoit să părăsesc acest loc de lângă Dumneavoastră".

În replică, Voronin i-a zis lui Streleț: "Aflându-vă lângă mine câteva luni, mă bucur că ați crescut la funcția de prim-ministru".

PUBLIKA.MD aminteşte că astăzi urmează a fi votată componenţa noului Executiv, în frunte cu Valeriu Streleţ. Pentru numirea Guvernului sunt necesare voturile a cel puţin 51 de deputaţi. Potrivit Legii cu privire la Guvern, şeful statului, în baza votului de încredere acordat de Parlament, numeşte Executivul.

ACUM LIVE: ŞEDINŢA PARLAMENTULUI REPUBLICII MOLDOVA. STRELEŢ, LUAT LA ÎNTREBĂRI DE DEPUTAŢI

Citeşte şi: Streleţ, cu citate din Biblie în Parlament. Premierul desemnat a amintit spusele Împăratului Solomon (VIDEO)

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu