Străzi de sticlă în sudul ţării. Mai multe maşini au derapat pe gheaţă pe şoseaua Cahul - Giurgiuleşti (GALERIE FOTO)

Embed:

Străzi de sticlă în sudul ţării. Şase maşini au derapat pe gheaţă pe şoseaua Cahul - Giurgiuleşti. Din imaginile primite la adresa publika.md putem observa că toate autovehiculele au fost avariate. 

Totodată, din informaţiile preliminare nicio persoană nu ar fi avut de suferit. 

În context, INP informează că la moment pe şoseaua Cahul - Giurgiulești a fost stopată circulația camioanelor pe timp de o oră din motiv că carosbilul este acoperit cu gheață și se circulă cu dificultate. Echipajele de patrulare însoțesc autospecialele care prelucrează partea carosabilă cu material antiderapant.

INP solicită șoferilor să evite pe cât posibil deplasarea în aceată perioadă pe drumul menționat. O atenție deosebită mașinilor de mare tonaj, în special cele care nu sunt echipate pentru condiții de iarnă.

PUBLIKA.MD aminteşte că astăzi, în toată țara vor cădea precipitaţii slabe sub formă de ninsoare şi lapoviţă. Pe drumuri se va menţine polei. Totodată, codul galben de gheaţă fragilă rămâne valabil până în 25 ianuarie.

De asemenea, şi în ţara vecină, România a fost emis cod portocaliu de polei şi depuneri de gheaţă. Acesta a intrat în vigoare astăzi la ora 10 şi va fi valabil până la ora 14:00. Astfel, se vor semnala depuneri semnificative de polei pe arii extinse. 

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu