Strada Uzinelor, complet inundată în urma ploii torenţiale. Transportul public blocat și apă de UN METRU (FOTOREPORT)

Embed:

Ploaia din această după-amiază a paralizat, din nou, Capitala. Zeci de străzi au fost inundate, mai multe maşini au fost blocate în trafic. Transportul public nu mai circulă în zonă.

Pe strada Uzinelor apa a ajuns la aproximativ un metru înălţime. Tot în această zonă, apa a blocat intrarea într-o alimentare, iar oamenii au fost nevoiţi să înoate prin gunoaie.

 CITEŞTE ŞI: Inundaţii puternice în Chişinău. Pe strada Uzinelor din Capitală oamenii ÎNOATĂ (VIDEO)

PUBLIKA.MD aminteşte că meteorologii au emis pentru următoarele două zile cod galben de averse însoțite de descărcări electrice. Avertizarea a intrat în vigoare de astăzi. 

O situaţie critică este prognozată începând de astăzi până pe data de 30 iunie, ora 18:00, când cantitatea de precipitaţii ar putea ajunge, în unele regiuni, între 15-25 l/m2 în 12 ore.

Specialiştii atenţionează că ploile, pe alocuri, vor fi însoţite de grindină, iar vântul va avea o viteză de peste 70 de kilometri pe oră. 

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu