Strada pe care locuieşte premierul, în reparaţie. Ion Chicu: Polemicile la acest subiect sunt doar insinuări

Embed:
Strada din oraşul Durleşti, municipiul Chişinău, unde locuieşte prim-ministrul Ion Chicu, este în plină reparaţie, iar în spaţiul public au apărut fotografii cu utilajele întreprinderii Exdrupo care efectuează lucrările. Şeful asociaţiei locatarilor din zonă susţine însă că toate costurile sunt suportate de localnici, iar premierul a scris pe pagina sa de Facebook că polemicile la acest subiect sunt doar insinuări.

"Drumul din zonă a fost discutat de un an în urmă, din luna august am făcut adunare cu locatarii, am făcut proces verbal, am hotărât tot. Toţi au contribuit, şi la lucru, şi financiar. Da, domnul Chicu a contribuit financiar, puţin mai mult ca alţii", a menţionat Iurie Cotruţa, preşedintele asociaţiei pomicole din Durleşti.

Pe pagina sa de Facebook, Ion Chicu a scris că în continuare va fi deschis cu presa, iar subiectul reparației drumului de pe strada sa este un motiv în plus de a eficientiza comunicarea cu jurnaliştii. 

Am solicitat un comentariu de la Vitalie Dragancea, consilierul prim-ministrului: "Din informaţiile pe care noi le deţinem, acest drum a fost reparat cu eforturile locatarilor acelei străzi şi ceea ce se vede ca acţiuni realizate nu au nici o treabă cu instituţiile publice şi a Guvernului".

Am încercat să discutăm cu şeful întreprinderii Exdrupo, Marcel Zastînceanu. Acesta ne-a confirmat telefonic faptul că întreprinderea a fost contractată pentru reparaţia drumului, dar a refuzat să ofere declaraţii pe acest subiect.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu