STOPAT pentru un pahar de bere? Dorin Chirtoacă OPRIT de poliţie şi testat de alcoolemie în centrul capitalei

Embed:

Primarul general Dorin Chirtoacă a fost urmărit de poliţie şi testat de alcoolemie în centrul capitalei. Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri în jurul orei 22:00 când se deplasa din sectorul Ciocana spre sediul Primăriei. Despre întâlnirea cu agenţii Inspectoratului Naţional de Poliţie (INP), primarul a anunţat pe pagina sa de facebook. 

Şeful capitalei recunoaşte că, aflat în Piaţa Marii Adunări Naţionale (PMAN) la ecranizarea filmului "Ştefan cel Mare" a consumat un pahar de bere, dar asta s-ar fi petrecut la 20.00. Ulterior, edilul afirmă că peste 2 ore, atunci când revenea de la Coloniţa a fost oprit la intersecţia dintre Bulevardul Ştefan cel Mare şi Bănulescu-Bodoni.  

"Automobilul meu a fost blocat în trafic de către o maşină civilă, între timp apropiindu-se şi un echipaj INP. După care o persoană necunoscută, cu o cameră de luat vederi în mână aproape că urca pe capota maşinii, adresându-se ofensator şi acuzându-mă că aş fi condus automobilul în stare de ebrietate.", scrie şeful capitalei pe pagina sa de facebook.

Echipa INP nu avea alcooltest şi primarul susţine că a fost nevoit să aştept 10 minute ca alt echipaj de poliţie să aducă un aparat. Potrivit lui Chirtoacă, rezultatul a fost 0,00 mg/L după care susţine că a urcat în maşină şi a plecat de la faţa locului. Ulterior, primarul general a mers la Dispensarul Republican de Narcologie unde a efectuat încă o dată alcootestul şi a postat pe profilul său poza cu rezultatul 0,00 mg/L.

Inspectoratul Naţional de Patrulare nu a comentat deocamdată incidentul. Vom reveni cu mai multe detalii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu