STOP FALS! Jurnal TV, prins cu minciuna. PDM dezminte informaţiile răspândite de trustul Jurnal despre starea de sănătate a lui Vlad Plahotniuc

Embed:

Trustul media Jurnal, care aparţine fugarilor Ţopa, a fost prins cu minciuna. În ştirile publicate de către Jurnal TV au apărut informaţii că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, ar fi suferit un atac cerebral. Purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat din Moldova Vitalie Gamurari a dezminţit informaţiile. 

"În legătură cu MINCIUNILE promovate de trustul de propagandă și fake news Jurnal, legate de posibile probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, fac precizarea că sunt FALSURI, așa cum este tot conținutul promovat de acest instrument de propagandă. Sunt nevoit să-i dezamăgesc pe propagandiști, dar și pe cei care stau în spatele lor și să-i anunț că domnul Plahotniuc este în formă maximă, muncește împreună cu echipa pentru ca cetățenii să nu aibă de suferit de pe urma iresponsabilității unor politicieni, care încearcă să creeze haos și instabilitate în țară.

Solicităm propagandiștilor de la trustul Jurnal să dezmintă minciunile publicate, la fel și celor de la anumite instituții media, care au preluat informațiile false fără să facă o minimă verificare.

Să fiți sănătoși!

PS Pentru politicienii din opoziție și propagandiștii lor: atenție, consumul exagerat de fructe de mare poate crește nivelul mercurului și afecta starea psihică.", a scris Gamurari pe Facebook. 

 

Lasă un comentariu