"Ştiţi câţi bani am făcut în viaţa mea?" Un baschetbalist a dezvăluit secretul succesului său

Embed:

Shaquille O'Neal are o misiune importantă în viaţă. Fostul star din NBA a oferit un master class copiilor din statul Florida. Totodată, O'Neal i-a îndrumat pici să nu încalce legea şi să practice baschetul. 

Shaquille O'Neal a fost invitat la un sector de poliţie din oraşul Gainesville, Florida. Fostul star din liga profesionistă nord-americană de baschet a fost rugat de oamenii legii să-ofere un master class copiilor dintr-un cartier şi să le dea câteva sfaturi.

Poliţiştii nu au ratat şansa să facă poze cu fosta vedetă din NBA. Picii din cartier au rămas impresionaţi când l-au văzut pe O'Neal.

A urmat un meci de baschet la care au participat copiii şi poliţiştii.

Fostul baschetbalist i-a îndrumat pe copiii să nu încalce legea şi să asculte părinţii.

"Ştiţi câţi bani am făcut în viaţa mea? 700 de milione de dolari. Am reuşit asta, deoarece am fost corect cu prietenii mei, am ascultat de mama şi de tata, am învăţat la şcoală. Voi trebuie să faceţi la fel. Bine? Mă mândresc cu voi. Să staţi departe de necazuri", a spus O'Neal.

Shaquille O'Neal este unul dintre cei mai celebri jucători din NBA. În cariera sa el a jucat la Orlando Magic, Los Angeles Lakers, Miami Heat, Phonenix Suns, Cleveland Cavaliers şi Boston Celtics.

O'Neal a câştigat 4 titluri de campion în liga profesionistă nord-americană de baschet. Cu naţionala Statelor Unite acesta a devenit campion olimpic şi mondial.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu