Steve Jobs şi-a împrumutat vocea pentru un spot publicitar Apple din 1997

Embed:

Inventatorul celor mai celebre gadgeturi iPhone şi iPad, Steve Jobs, şi-a împrumutat vocea pentru un spot Apple din 1997. Publicitatea cu vocea lui Jobs, însă, nu a fost niciodată pusă pe post. Glasul lui Jobs din spotul video a fost înlocuit cu cel al unui actor american.

Seria de spoturi Apple, denumită "Gândeşte diferit", a debutat pe 28 octombrie 1997. Primul filmuleţ a fost narat de geniul din spatele iPhonului, iPadului şi iPodului, Steve Jobs, însă nu a fost difizat la televizor. În publicitate a fost auzită, însă, vocea actorului american, Richard Dreyfuss.

"Cei care văd lucrurile diferit. Cei care nu se conduc de reguli. Şi nu au niciun respect pentru status quo. Poţi să-i citezi, să nu fii de acord cu ei, să-i glorifici sau să-i defăimezi. Dar singurul lucru pe care nu-l poţi face este să-i ignori. Deoarece ei schimbă lucrurile. Ei fac omenirea să progreseze", spune Jobs.

În spotul publicitar narat de Steve Jobs apar oameni care au schimbat lumea, precum Albert Einstein, Martin Luther King, John Lennon sau Pablo Picasso. Co-fondatorul companiei Apple a decedat la vârsta de 56 de ani, fiind răpus de cancer.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu