Stephen Hawking a făcut un gest de omenie înainte să moară. Ce lucru s-a dezvăluit chiar în ziua incinerării lui

Ultimul gest de omenie al lui Stephen Hawking. Profesorul Stephen Hawking a făcut un ultim gest de caritate înainte să moară, acest lucru fiind dezvăluit chiar în ziua incinerării lui. Înainte să plece în lumea celor drepți, fizicianul a plătit masa pentru 50 de oameni ai străzii, iar evenimentul a avut loc chiar în ziua funeraliilor.

Slujba de rămas bun a cunoscutului cercetător a avut loc într-o catedrală din Cambridge, iar cei care aveau nevoie de o masă caldă, s-au putut bucura de aceasta chiar în ziua incinerării lui, transmite Daily Mail.

Darul pentru oamenii străzii, venit în apropierea Paștelui, a fost primit de aceștia la Wesley Methodist Church, la mai puțin de un kilometru de locul unde apropiații fizicianului asistau la ceremonia religioasă, scrie libertatea.ro.

Alături de fiecare fel de mâncare era semnat câte un bilețel de ”familia Hawking”, arătând că cele 50 de mese au fost ”un dar din partea lui Stephen”.

Oamenii străzii prezenți la eveniment au declarat că înainte de a gusta bucatele, au ascultat un discurs în cinstea reputatului om de știință.

Pentru a duce la bun sfârșit dorința lui Stephen King, rudele lui au lucrat alături de o organizație de caritate, care organizează săptămânal, în fiecare sâmbătă, astfel de evenimente pentru oamenii săraci.

”Suntem recunoscători familiei Hawking pentru donația generaosă pentru a le oferi oaspeților noștri o masă specială de Paște”, au spus reprezentanții fundației pe Twitter.

Ceremonia religioasă dedicată lui Stephen Hawking a avut loc sâmbătă, la Cambridge, iar 500 de persoane au fost prezente la slujbă. În fața catedralei, actorul Eddie Redmayne, care l-a interpetrat pe Hawking în filmul ”The Theory of Everything”, a ținut un discurs.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu