Stephen Curry şi-a fracturat mâna stângă în al treilea sfert al meciului cu Phoenix Suns

Începutul dezastruos de sezon al formaţiei Golden State Warriors din Liga profesionistă nord-americană de baschet continuă. Starul formației din San Francisco, Stephen Curry, şi-a fracturat mâna stângă în al treilea sfert al meciului cu Phoenix Suns.

Jucătorul de 31 de ani a încercat să pătrundă spre panoul echipei adverse, dar s-a ciocnit cu un adversar şi a căzut cu mâna sub el.

Curry a abandonat partida imediat. El ar putea lipsi timp îndelungat, funcție de gravitatea leziunii. Fără Curry în teren, Warriors au pierdut clar meciul cu Suns, scor 110-121.

"Războinicii" au înregistrat 3 înfrângeri în cele 4 partide jucate până acum şi au ajuns pe locul 11 în clasamentul Conferinţei de Vest.

Un meci senzaţional a fost cel dintre Washington Wizards şi Houston Rockets, disputat în capitala Statelor Unite. Oaspeţii s-au impus cu 159-158, aceasta fiind a treia cea mai prolifică partidă din NBA din toate timpurile, dintre cele ce nu au avut nevoie de over-time. James Harden, vedeta echipei texane, a marcat 59 de puncte.

Într-un alt meci, Joel Embiid, jucătorul formaţiei Philadelphia Seventy-Sixers, s-a încăierat cu Karl-Anthony Towns de la Minnesota Timberwolves. Ambii baschetbalişti au fost eliminaţi de pe teren de către arbitru.

Seventy-Sixers au câştigat partida cu 117-95.

Lasă un comentariu