Steph Curry, unul din superstar-urile ligii nord-americane de baschet masculin s-a apucat de golf

Embed:

Steph Curry, unul din superstar-urile ligii nord-americane de baschet masculin, ştie deja ce o să facă când îşi va încheia cariera în NBA. Vedeta campioanei în exerciţiu, Golden State Warriors, participă déjà la al doilea turneu de golf.

Competiţia are fondul de premiere destul de impunător, 600 de mii de dolari, însă nu banii sunt cei care l-au ademenit pe baschetbalist să pună mâna pe crose.

Steph spune că adrenalina şi atmosfera din timpul partidei de golf sunt sarea şi piperul unui week-end perfect pentru el. Din acest motiv a decis să evolueze, în calitate de amator, la turneul "TPC Stonebrae" ce se desfăşoară la Hayward, în statul California.

După prima zi de concurs, baschetbalistul are un handicap de 7 lovituri de recuperat în faţa liderilor Samuel Del Val, Adam Long şi Seth Reeves. Steph Curry, în vârstă de 30 de ani, joacă în liga nord-americană de baschet din 2009. Atunci el a fost selectat de Golden State Warriors şi nu a jucat la nici o altă grupare.

Curry are un salariu de 37 de milioane şi jumătate pe sezon. Răstimp de 9 ani în NBA el a reușit să cucerească titlul de trei ori, iar 2015 şi 2016 a fost votat cel mai valoros jucător al stagiunii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu