Steaua și-a schimbat oficial numele în FCSB

Gigi Becali, finanţatorul echipei FC Steaua Bucureşti, a anunţat, miercuri, că a schimbat oficial numele formaţiei în FCSB, 

Curtea de Apel București a decis pe 21 decembrie că Becali nu mai poate folosi numele Steaua. Hotărârea nu este una definitivă, însă este executorie, astfel că finanțatorul echipei a decis că FCSB va fi numele echipei. Schimbarea va intra în vigoare începând din sezonul viitor.

"Eu am schimbat numele la Registrul Comerţului. Am schimbat în FCSB. Am anunţat Federaţia şi Liga.

Nu aştept până în vară, nu stau să mă cert cu ei. Lumea ştie care e Steaua. De aia nu mai dă Alibec goluri, că nu se mai cheamă Steaua şi se cheamă FCSB. (...) Nu mai stau să mă cert, am schimbat peste tot: FCSB. Cine vrea, să îi spună Steaua, dar numele e FCSB. Asta e licenţa.

Nu stau toată ziua în stres cu Armata, eu vreau să îmi simplific viaţa mea. Vreţi să schimb? Bine, mă, schimb! (...) Nu am capitulat. Pentru mine FCSB e Steaua, pentru toţi e Steaua. Eu cred 100% că judecătorii de la Înalta Curte vor întoarce decizia", a declarat Becali la digisport.ro

Înainte ca hotărârea să devină definitivă, Gigi Becali mai are o singură cale de atac. 

FC Steaua Bucureşti a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga 1.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »