Steaua lui Donald Trump ar putea fi scoasă de pe cunoscutul bulevard Walk of Fame

Steaua lui Donald Trump ar putea fi eliminată de pe cunoscutul bulevard Walk of Fame. Plăcuța cu numele președintelui SUA a fost vandalizată de câteva ori de când Trump a ajuns la Casa Albă, iar în luna iulie a fost aproape distrusă, scrie Libertatea.ro.

La o ședință, luni seara, consilierii orașului Hollywood de Vest au optat să recomande Camerei Comerțului a Hollywoodului ca steaua, dezvelită în 2007, să fie eliminată, scrie The Independent.

"Consiliul orașului Hollywood de Vest a decis în unanimitate să treacă rezoluția prin care roagă Camera Comerțului a Hollywoodului să scoată steaua lui Donald Trump de pe bulevardul Walk of Fame", a spus primarul Hohn Duran pe Twitter, anunțând decizia.

Totuși, Camera Comerțului a spus anterior că nu ar elimina niciodată o stea de pe Walk of Fame, argumentând că monumentele reprezintă o parte din istoria divertismentului în America.

În trecut, Camera a mai refuzat să elimine plăcuțele cu numele actorilor Kevin Spacey și Bill Cosby, care au fost implicați în mai multe scandaluri sexuale.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu