Starul LA Lakers Kobe Bryant va lipsi nouă luni de pe teren, după o operaţie

Embed:

Dezastrul continuă pentru una dintre cele mai iubite echipe din Liga nord-americană de baschet, Los Angeles Lakers. După un start foarte slab de sezon, în care formaţia din California a obţinut doar 12 victorii din 46 de meciuri şi se află pe penultimul loc în Conferinţa de Vest, acum a rămas şi fără jucătorul numărul unu al formaţiei, Kobe Bryant.

Joia trecută, în timpul meciului cu New Orleans Pelicans, Bryant, a suferit o ruptură la coafa rotatorilor la umărul drept. Acesta a fost operat, iar medicii echipei au anunţat că perioada de recuperare va dura nouă luni, astfel Kobe va reveni pe teren abia sezonul viitor.

Acesta este al treilea sezon consecutiv în care Bryant evoluează foarte puțin după ce în stagiunea 2012-2013 a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile, iar în sezonul 2013-2014, după doar șase meciuri jucate, a suferit o accidentare la genunchi.

În actualul sezon, jucătorul în vârstă de 36 de ani a evoluat în 35 de meciuri pentru Los Angeles Lakers, având medii de 22,3 puncte marcate pe meci, 5,6 pase decisive și 5,7 recuperări. Pe parcursul sezonului, a urcat pe locul trei în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria NBA, cu un total de 32 de mii 482 de puncte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu