Start pentru EURO 2012 în această seară

Embed:

Campionatul European de Fotbal 2012 începe în această seară la Varşovia, cu meciul dintre Polonia şi Grecia. "Cel mai important este să câştigăm meciul de debut, asta va arăta ce va fi în continuare", a declarat înainte de meci căpitanul gazdelor, Jakub Blasciukovski. Tot în această seară în grupa A se va mai disputa meciul dintre naţionalele Rusiei şi Cehiei.

Cea de-a 14-a ediţie a Campionatului European de fotbal, organizată de Polonia şi Ucraina, debutează în această seară, de la ora 19:00, cu meciul Polonia – Grecia. Partida se va disputa pe Stadionul Naţional din Varşovia. Toate speranţele polonezilor se leagă de cei trei jucători care evoluează la campioana Germaniei, Borussia Dortmund, Jakub Blaszczykowski, Lukasz Piszczek şi Robert Lewandowski.

"Sunt sigur că fiecare din noi a făcut tot ce a putut pentru a fi pregătit sută la sută de acest meci. Cel mai important este ca să nu pierdem meciul, pentru că aceasta va fi o repetiţie pentru tot restul turneului", a precizat Jakub Blaszczykowski

Deşi recunosc că va fi o luptă dificilă, grecii îşi doresc repetarea succesului obţinut în 2004, când au câştigat campionatul european.

"Orice meci de deschidere este unul dificil, dar indiferent dacă este acesta de deschidere sau nu, trebuie să demonstrăm că ne dorim victoria", a spus Giorgos Karagounis.

Rusia şi Cehia este un alt meci din grupa A, care la fel se joacă în această seară. Ruşii lui Dik Advocaat sunt neînvinşi de 14 meciuri, iar acum o săptămână aceştia au zdrobit una din principalele favorite la câştigarea marelui trofeu, Italia, scor 3-0 într-un meci amical.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu