StarNet oferă clienţilor produse licenţiate din gama Kaspersky

Embed:

StarNet este prima companie din Moldova care oferă clienţilor produse licenţiate din gama Kaspersky LAB pentru protecţia calculatorului si a datelor personale în baza unui abonament lunar. Astfel, produsul oferă libertate deplină în gestionarea cheltuielilor pentru aceste servicii.

Compania StarNet şi-a unit forţele cu Kaspersky, pentru a oferi clienţilor săi tehnologii performante în domeniul securităţii informaţiilor regăsite în produsele: Kaspersky Internet Security, Kaspersky Anti-Virus şi Kaspersky Crystal. Preţul abonamentului lunar variaza de la 25 la 85 lei, in dependenta de produsul selectat. În premieră pentru Moldova, utilizatorii au posibilitatea de a achiziţiona servicii licenţiate Kaspersky cu abonament lunar, oferind astfel clienţilor posibilitatea de beneficia de servicii doar atunci cînd au nevoie de ele.

StarNet este unul dintre liderii de pe piaţa tehnologiilor informaţionale şi a comunicaţiilor electronice din Moldova. Compania a reuşit să dezvolte şi să implementeze un spectru larg de servicii în acest domeniu.

În ajunul sărbătorilor de iarnă, compania StarNet vine cu o ofertă specială pentru clienţii săi. Aceştia vor putea testa gratuit, timp de 2 luni serviciile oferite de Kaspersky.

P

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu