STAREA de sănătate a BEBELUŞULUI din Căuşeni, care a fost la un pas de a se îneca în baie

Embed:

Copilul de opt luni din Căuşeni, care a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost la un pas de a se îneca într-o cadă cu apă, se simte mai bine. Potrivit medicilor de la Institutul Mamei şi Copilului din Chişinău, starea micuţului s-a ameliorat noaptea trecută.

"Nu mai este conectat la ventilarea artificială. Respiră de sine stătător. Mai rămâne sub suprevegherea medicilor din Secţia Reanimare, şi deja se va decide ulterior transferarea lui în altă secţie de profil", a comunicat purtătorul de cuvânt, Institutul Mamei şi Copilului, Maxim Cazacu.

Bebeluşul de opt luni a ajuns vineri, 29 noiembrie, în stare gravă la spitalul Raional Căuşeni. El a fost internat în Secţia Reanimare, iar peste câteva ore a fost transferat la Institutul Mamei şi Copilului din Chişinău.

Potrivit poliției, mama a lăsat bebelușul în cadă, împreună cu fratele său de aproape doi ani și a ieșit pentru câteva momente din cameră. Bebeluşul ar fi alunecat şi era cât pe ce să se înece.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe acest caz.

PUBLIKA.MD AMINTEŞTE: Un bebeluş de opt luni, la un pas de a se îneca în baie. Micuţul a fost lăsat în grija fratelui său de doar doi ani

loading...

Lasă un comentariu