Stăpânul l-a abandonat la aeroport şi a murit de tristeţe. Povestea răvăşitoare a unui câine

Un câine este cel mai bun prieten al omului, însă această afirmație nu este valabil și invers. O dovadă în acest sens este și povestea unui câine care a fost pur și simplu abandonat pe un aeroport din Columbia, scrie libertatea.ro.

Cățelul a fost abandonat pe aeroportul Bucaramanga din Columbia. A stat acolo timp de aproape patru săptămâni, perioadă în care oamenii au încercat să-l hrănească. Mai mult, angajații aeroportului au și botezat patrupedul, a cărui poveste a devenit cunoscută în zonă.

Soarta lui Nube Viajera (în trad. – „nor călător”) este însă una tristă. Animalul a murit de tristețe. Cu trecerea timpului, acesta a început să refuze mâncarea, iar până la urmă a decedat. Mai mulți reprezentanți ai unei asociații au încercat să ajute patrupedul, dar fără rezultat.

„Principala ipoteză este că un călător l-a abandonat. Se pare că în prima lună în care a stat pe aeroport, câinele a verificat toate camerele, căutând pe cineva, probabil pe stăpân. Așteptând și așteptând, starea lui de sănătate s-a deteriorat”, a spus un medic veterinar de la Fundația pentru protejarea animalelor din Columbia.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu